Trots op mijn werk

Natuurlijk wil jij ook schitteren op deze pagina! Voel je de zinderende vibe van Ibiza na een knipbeurt van mij? Deel dan jouw prachtige kapsel met mij. Ik ben altijd enthousiast om deze pagina te verrijken met sprankelende foto’s van mijn nieuwste creaties, variërend van knippen tot kleuren, föhnen en stijlen. Laat de schoonheid van Ibiza door jou heen stralen en word onderdeel van mijn haar-galerij!

Jacqui:

Geweldig op vakantie en perfect geknipt door Kristina. Nu moet ik vaker op vakantie naar Ibiza gaan!

Paola:

Ik ben nog nooit zo blij weg gegaan bij de kapper. Kristina luistert heel goed naar je wensen en doet er alles aan deze te laten uitkomen. Ook gaf ze tips wat ik het beste met mijn type haar qua producten zou kunnen gebruiken om het te verzorgen. Ik kwam bij haar aan huis en dat voelde direct heel welkom. Ze is heel goed in haar vak en ik kan haar enorm aanraden!